Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nowoczesne kominki ekologiczne
Gylri56 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 2
Reputacja: 0
nowoczesne kominki ekologiczne
podobają się wam nowoczesne zabudowy kominków? dla mnie w domu kominek musi być, ale raczej myślę o takiej nowoczesnej aranżacji zabudowy. nie bardzo tylko wiem, gdzie i kto takie robi. czy lepiej kupić takie gotowe zabudowy czy zlecić to projektantowi? co byście wybrali?
05-27-2014 08:17 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Chieboa15 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 3
RE: nowoczesne kominki ekologiczne
ja bym wybrała zdecydowanie nowoczesny, ale z tych gotowych, bo raczej projektowanie na zamówienie będzie bardzo drogie. nie mam kominka, więc nie bardzo wiem gdzie takie rzeczy się kupuje, ale na necie na pewno znajdziesz sporo firm się tym zajmujących
05-27-2014 08:22 AM
Hochra Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 35
RE: nowoczesne kominki ekologiczne
ja mam taki kominek, bo robiła mi firma od razu, która budowała dom. mamy fiński dom, więc od razu zamówiliśmy od nich kominek i póki co sprawuje się dobrze. http://www.fincomfort.pl/kominki/modele/ - ja mam Julię i powiem wam, że jest bardzo prosta ta zabudowa, ale mimo wszystko jakoś tak fajnie się wkomponowała do całości pokoju, że jest fajnie i przytulnie. poza tym dużo robi sam ogień. wydaje mi się też, że jak jest jakaś obudowa taka wybajerzona, to zanika własnie w tym wszystkim ogień. ale co kto lubiUśmiech
05-27-2014 08:25 AM
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości